Degerby Gille / Visit Lovisa - Bröllopsstaden Lovisa, För företag och grupper, Mat

Degerby Gille

I Lovisas äldsta hus, byggt år 1695, upplevs oförglömliga stunder. Beställningsrestaurangen och den traditionella festlokalen Degerby Gille hälsar er välkomna för att njuta av god mat.

Degerby Gille är ett utmärkt ställe att ordna t.ex. familjefester eller möten på. I de olika rummen och salarna ryms allt som allt 80 gäster.

Företagarna, Tiia och Sanna, kommer båda ursprungligen från norra Karelen, men livet har fört dem båda runt om i Finland. Ur Gilles kök serveras traditionell finsk mat, med kryddor från olika regioner. Även det franska kökets klassiker hör till menyn. Rena, naturliga råvaror ger en god bas för maten vi tillagar.

På torsdagar håller vi öppet för lunch kl. 10.30–13.30. Därtill har vi öppet på helger, såsom första maj, mors- och farsdag och under lillajulssäsongen. Längs året ornar vi också temakvällar. På hösten bjuder vi på biff, på vintern på ryska blinier och före sommarens jordgubbar tillagar vi fräsch sparris. Tilläggsuppgifter om dessa dagar hittas på vår nätsida och på Facebook.
Tag gärna kontakt och berätta hur vi kan betjäna er bäst!

Degerby Gille

Sepänkuja 4, 07900 Loviisa
+358(0)401758607
www.degerbygille.fi
Degerby Gille