Place to Sleep Hotels / Visit Lovisa - Inkvartering

Place to Sleep Hotels

Place to Sleep-hotellens moderna koncept gör att vi alltid kan erbjuda en förmånlig, högklassig, övernattning utan att kunden måste betala för bitjänster, som de ofta inte vill ha eller inte behöver. Stadens andra företag, såsom restauranger, erbjuder service till dem som vill använda sig av dem. På så vis vinner både resenärerna och det lokala näringslivet.

Det första Place to Sleep-hotellet öppnade i maj 2017 i Lovisa. Fler hotell är på kommande under de följande månaderna och åren, runt om i Finland.

Vi vill tänka att Place to Sleep skapar en helt ny hotellkategori, ’smart hotel’, vilket betyder följande:
Vi är ett smart val för kunden, det är smart att betala bara för det man behöver.

Place to Sleep-hotellen leds på ett smart sätt, vi håller vårt koncept kostnadseffektivt och vi utnyttjar så mycket teknologi som möjligt, för att kunna erbjuda våra kunder så förmånliga priser som möjligt, utan att pruta på det väsentliga.

Fastän vi har billiga priser, satsar vi på bra sängar och välutrustade rum. Rummen är inredda i nordisk, fräsch och simpel stil - Nordic Simplicity.

Här börjar inkvarteringens revolution.

Vi önskar dig välkommen till Place to Sleep-hotellen ensam, med en vän, din familj eller med en större grupp. Hos oss betalar du alltid bara för det du behöver och får garanterad nordisk kvalitet i utbyte.

Place to Sleep Hotels

Brandensteininkatu 17, 07900 Loviisa
0505983155
www.placetosleep.com

Temasidor

Place to Sleep Hotels