Runda Munken Loviisa / Visit Loviisa - Ruokaile

Runda Munken Loviisa

FIN
Istahda alas tunnelmallisessa kahvilassamme ja nauti kuppi erinomaista kahvia tai teetä. Myös erikoiskahvit. Nautiskele omatekoisista leivonnaiistamme tai valitse jotain laajasta suolaisten valikoimastamme, nekin kaikki ovat itsetehtyjä. Tai osta mukaan kotiin jotain hyvää leipäämme. Pullaa ja munkkeja löytyy myös päivittäin. Lounaaksi tarjoamme ruokaisia täytettyjä sämpylöitämme, katkarapuleipiä, salaatteja sämpylän kera ja tulevaisuudessa myös kaikkea muuta kivaa mitä vain keksimme ja kehitämme. Pyrimme myös siihen että meiltä joka päivä löytyy sekä suolaista että makeaa gluteenitonta. Gluteenittomat tuotteemme ovat luontaisesti gluteenittomia ja ne on leivottu/valmistettu keittiössä/leipomossamme jossa käsitellään myös tavallisia jauhoja.

Teekauppamme valikoimista löydät yli 100 eri irtoteelaatua, jasmiinihelmiä, teekukkia ym. Haluamme myös tuoda yhteen teekaupan ja kahvila-konditorian ja kehittelemme jatkuvasti uusia hauskoja reseptejä ja ideoita, esim matcha-juustokakkua. Ja paitsi leivonnassa ja juomissa teetä pystyy myös käyttämään ruuan laitossa! Kesällä omatekoinen jääteemme virkistää ja viilentää. Tai tilaa matcha-, chai- tai rooiboslatte ja kokeile jotain uutta ja jännittävää. Tulemme myös tarjoamaan erikoisuutena erilaisia alkoholittomia teepohjaisia drinkkejä ja suunnitelmissa on hakea A-oikeudet jolloin voit nauttia lasillisesta punaviiniä, shampanjaa tai miksei konjakkia kahvin kaveriksi.

Teemme myös tilauksesta kakkuja ja kaikkea muuta valikoimastamme ja sen ulkopuoleltakin, myös suolaista, haluamallesi päivälle. Pienemmissä tilauksissa jopa 1 päivän varoitusaika voi riittää. Palveluihimme kuuluu myös catering ja take-away catering. Pystymme myös tekemään pöytävarauksia ja pitämään yksityistilaisuuksia, kokouksia, tapaamisia, juhlia ym pienryhmille (samaan huoneeseen mahtuu n. 20 ihmistä) ja isommillekkin mikäli jakautuminen eri huoneisiin ei tuota ongelmaa. Sisälle mahtuu noin 49 ihmistä ja ihanaan puutarhaamme tarvittaessa saman verran :) Tervetuloa!

SWE
Sitt ner i vårt mysiga och stämningsfulla café och njut av en kopp utmärkt kaffe eller te.Vi erbjuder även olika slags specialkaffen. Njut av våra egenbakade sötsaker eller välj nåt ur vårat breda salta urval, de är alla också självgjorda. Eller köp hem vårat goda bröd, bulla och munkar. Till lunch erbjuder vi matiga fyllda semlor, räkbröd, sallader som man får en semla till och mycket annat är under utveckling, t.ex. danska smörrebröd. Vi strävar till att varje dag ha både sött och salt glutenfritt i vårt urval. Våra glutenfria produkter är naturligt glutenfria och bakas/tillagas i vårt bageri/kök som även hanterar vanligt mjöl.

I tebtikens urval hittar du över 100 olika lösviktsteen, jasminpärlör, teblommor osv. Vi nskar att binda samman tebutiken och café-konditori verksamheten och utvecklar osm bäst olika slags roliga recept och idéer, så som matcha ostkaka. Och tro det eller inte, men te kan användas förutom i bakning och drycker även i matlagning! På sommaren svalkar vårt egengjorda iste dig. Eller beställ en matcha-, chai- eller rooiboslatte och prova på nåt nytt och spännande (och dessutom hälsosamt). Vi kommer också att erbjuda olika alkoholfria tedrinks och planerar att söka efter A-rättigheter så att du kan njuta av ett glas rödvin, shampanj eller varför inte ett glas konjak med kaffet.

Förutom dagens urval som allt även fås som take-away gör vi på beställning kakor och allt annat ur vårt sortiment och lite därtill, även allt salt, till den dag du önskar. Med mindre beställningar kan t.o.m. 1 dags förvarning räcka. Vi erbjuder även catering och take-away-catering tjänster. Dessutom kan vi ta emot bordsreserveringar och i våra utrymmen kan du hålla privata tillställningar, möten, fester etc för mindre grupper (ca 20 pers rymms i samma rum) och även för större grupper om det inte stör att man delar sig i flere rum. Inne finns ca 49 kundplatser och våran ljuvliga trädgård rymmer vi vid behov lika många. Välkommen!

Runda Munken Loviisa

Aleksanterinkatu 6, 07900 Loviisa
0504623027
http://rundamunken.fi

Aukioloajat

Maanantai09:00-18:00
Tiistai09:00-18:00
Keskiviikko09:00-18:00
Torstai09:00-18:00
Perjantai09:00-18:00
Lauantai09:00-16:00
Sunnuntai11:00-16:00

Teemasivut

Runda Munken Loviisa