Degerby Gille / Visit Loviisa - Hääkaupunki Loviisa, Ruokaile, Yrityksille ja ryhmille

Degerby Gille

Loviisan vanhimmassa talossa, joka on rakennettu vuonna 1695, eletään ikimuistoisia hetkiä. Tilausravintolana ja perinteisenä juhlapaikkana toimiva Degerby Gille toivottaa Teidät tervetulleeksi herkuttelemaan ja nauttimaan. Tunnelma on taattu kun talovanhus ottaa vieraat syleilyynsä.

Gille sopii loistavasti perhejuhlien ja illanistujaisten järjestämispaikaksi ja lisäksi salimme taipuu hyvin myös kokouskäyttöön. Suunnittelemme juhlat ja illalliset aina asiakkaan toiveita kuunnellen, jotta tilaisuudesta tulee juuri sellainen kuin halusittekin. Vieraita meille mahtuu yhteensä 80, eri kokoisiin huoneisiin ja saleihin.

Meidän yrittäjien, Tiian ja Sanna, juuret ovat syvällä Pohjois-Karjalan tantereessa, mutta elämä ja työ on kuljettanut molempia pitkin Suomen maata. Keittiössämme valmistuukin perinteisiä Suomalaisia herkkuja maustettuna Karjalaisilla-, Lappilaisilla- Venäläisillä- ja saaristonmausteille, ranskalaisen keittiön klassikoita unohtamatta. Puhtaita raaka-aineista, rehellistä, itse tehtyä, luonnollisesti ja luonnosta ammentaen.

Torstaisin olemme kaikille avoinna lounaan merkeissä klo 10.30-13.30. Lisäksi pidämme ovet avoinna juhlapyhinä, kuten vappuna, äitien- ja isänpäivänä, sekä pikkujoulujen aikaan. Luvassa on myös kuukausittain teemailtoja. Syksyllä paistuvat maukkaat pihvit, sydän talvella herkutellaan perinteisillä venäläisillä Blineillä, ja ennen kesän mansikoita keihautamme tuoreet parsat. Lisätietoa näistä päivistä löydätte nettisivuiltamme sekä täällä, Facebookista, joten pysyttelettehän kuulolla.
Otakaa rohkeasti yhteyttä ja kertokaa kuinka voisimme palvella juuri Teitä!

Degerby Gille

Sepänkuja 4, 07900 Loviisa
+358(0)401758607
www.degerbygille.fi
Degerby Gille