Loviisan Vierasvenesatama / Visit Loviisa - Loviisan Laivasilta, Näe, Veneily

Loviisan Vierasvenesatama

Laivasillan vierasvenesatamassa on 60 venepaikkaa, vesiposti, sähkö, poltooaineenjakelu, jätepiste ja käymäläjätehuolto sekä postilaatikko, polkupyöränvuokrausta ja mahdollisuus internetin käyttöön. Huoltorakennuksessa voit nauttia saunasta, suihkusta sekä pestä ja kuivata pyykkiä. Loviisan vierasvenesatama on kuuluisa aidosta ja tunnelmallisesta ilmapiiristään. Vierasvenesatama palvelee 1.6.-31.8. päivittäin sekä sopimuksen mukaan myös touko- ja syyskuussa.

Avoinna kesällä 1.6.-31.8.2018 joka päivä klo 9-21. Laivasillan laiturimaksu vuonna 2018 on 18 €/vuorokausi, 9 €/päivä.

Lisätietoja Loviisan vierasvenesatamista: loviisa.fi

Loviisan Laivasillasta tykätään!

Loviisa tuli toiselle sijalle Suomen Messujen ja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n järjestämässä Vuoden vierassatama 2014 -äänestyksessä. Äänestyksen voitti Kemi.  Palkinnon ideana on pyrkiä innostamaan virallisia vierassatamia kohentamaan palveluitaan.

Muutama poiminta avoimista kommenteista Loviisan Laivasillan vierassatamasta:

"Siisti paikka, palvelu toimii, ei ruuhkaa. Sopiva etäisyys kauppaan ja torille."
"Uudet, hienot tilat. Ystävällinen palvelu, rauhallinen"
"Keskeisellä paikalla, jossa palvelut lähellä. Muutenkin Loviisa on mukava kesäkaupunki!"
"Hienot uudet tilat vapaasti käytettävissä pelkän satamamaksun hinnalla. Ei rahastusta esim. pyykkikoneen käytöstä. Kaikki tarvittava kävelymatkan päässä. Leikkipaikka satamassa."
"Uusi veneilijöiden huoltorakennus."
"Sen kauneus viehättää"
"Palvelut ja faciliteeti huippuluokkaa"

"Loviisan tullessa veneväylä on upea, vaikka itse satama on aika "syvällä". Sosiaalitilat ovat erinomaiset, polttoaine- ja septipiste helposti saatavilla. Lisäksi satamassa on hieno Österstjarnan -alus sekä vanha kaupunki lähellä."

"Uudet, hienot nykyaikaiset tilat veneilijöiden käytössä. MM. naisten ja miesten saunat puku- ja pesuhuoneineen, iso ruokailupöytä keittiössä, pyykinpesukone/kuivausrumpu  Kävellen pääsee katsomaan kaunista Loviisan vanhakaupunkia. Loviisanlahden vieressä kaunista Pernajan ja Ruotsinpyhtään saaristoa. Saaristossa hienoja luonnonsatamia, joissa voi liikkua sisä- tai ulkoväyliä pitkin. Erinomainen myös syysveneilyyn saariston suojassa ja lopuksi lämpimään saunaan rentoutumaan. Tilaa on hyvin. Ei tungosta eikä kiirettä ehtiä kesken päivän varaamaan paikkaansa."

"Loviisan vierasvenesatamn palvelut ovat ensiluokkaiset ja enenkaikkea siistit. Varsinkin uusi vierasveneilijöille rakennettu sauna- ja oleskelutila on loistava. Astioineen jääkaappeineen , pakastimineen se palvellee myös pienemmillä ja puuteellisemmin varustetuilla veneillä liikkuvaa veneilijää. Saunat  ja suihkut ovat siistit ja hyvät. Sataman ravntolapalvelut monipuoliset ja laadukkaat. Koko milijöö vanhoine aittoineenon on kunnostettu henosti ja maalattu perinteisesti punamullalla. Myös kaupungin keskustan palvelut ovat sopivasit saatavilla kävelymatkan päässä."
"Laivasillassa on paras tunnelma, ihania ihmisiä ja palvelu pelaa :)"
"Satamassa hinta/laatu suhdekohdallaa. Myös palvelut löytyvät läheltä. Mukakava ja ystävällinen ilmapiiri."
"toimii"

Lisätietoja Laivasillan vierasatamasta puh. 0440 555 883.

Loviisa Guest Harbour

Laivasilta 1, 07900 Loviisa, Finland
0440 555 883

www.visitloviisa.fi
Loviisan Vierasvenesatama