Place to Sleep Hotels / Visit Loviisa - Majoitu

Place to Sleep Hotels

Place to Sleep -hotellin nykyaikaisen konseptin ansiosta voimme tarjota aina edullisesti laadukkaan ja siistin yöpaikan ilman, että asiakkaat joutuvat maksamaan oheispalveluista, joita he eivät monestikaan halua tai tarvitse. Kaupungin muut palveluntarjoajat kuten ravintolat tarjoavat palvelut niille, jotka niitä haluavat käyttää. Voittajia ovat siten sekä matkustajat että paikkakuntien elinkeinoelämä.

Ensimmäinen Place to Sleep -hotelli aukesi toukokuussa 2017 Loviisassa. Lisää hotelleja on tulossa lähikuukausina ja vuosina ympäri Suomea.

Haluamme ajatella, että Place to Sleep luo kokonaan uuden hotellikategorian ’smart hotel’, mikä tarkoittaa seuraavaa:

Olemme fiksu valinta asiakkaille, on fiksua maksaa vain siitä mitä tarvitsee.

Place to Sleep – hotelleja johdetaan fiksusti, pidämme konseptin kustannustehokkaana ja hyödynnämme mahdollisimman paljon teknologiaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman edulliset hinnat tinkimättä olennaisesta.

Edullisista hinnoista huolimatta huoneissa panostetaan hyviin sänkyihin ja niissä on hyvä varustelu. Lisäksi huoneissa näkyy pohjoismainen raikkaus sekä yksinkertaistettu tyylikkyys - Nordic Simplicity.

Tästä alkaa majoituksen vallankumous.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Place to Sleep –hotelleihin yksin, kaksin, perheen kesken tai vaikkapa isommassakin ryhmässä. Meillä maksat aina vain siitä mitä tarvitset ja vastineeksi saat taattua pohjoismaista laatua.

Place to Sleep Hotels

Brandensteininkatu 17, 07900 Loviisa
0505983155
www.placetosleep.com

Teemasivut

Place to Sleep Hotels